Frizersko kozmetički salon Womanizer

Frizersko kozmetički salon Womanizer

Podaci

Krunska 81 Vračar , Beograd 011/408 67 00
065/261 14 88, 064/069 65 83
http://www.womanizerstudio.com jasnadiamond@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
10:00
21:00
10:00
21:00
10:00
21:00
10:00
21:00
10:00
21:00
10:00
21:00
10:00
17:00

O kompaniji

Za Vašu lepotu, mi smo spremni da učinimo sve! Godine našeg profesionalnog iskustva govore u prilog tome da u svom stručnom timu imamo samo najveće profesionalce. Profesionalni frizer, dermatolog, fizioterapeut – maser, scenski šminker, vlasuljar, svi su oni tu samo zbog Vas. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do našeg salona, mi dolazimo kod vas kući.

FRIZERSKI SALON
Vaša kosa zaslužuje samo najbolje, i mi ćemo joj to priuštiti. Više se ne morate plašiti da će Vam frizer „spržiti“ kosu farbom ili odseći više nego što ste tražili, jer mi garantujemo da ćete iz našeg salona izaći sa osmehom na licu. Prateći svetske trendove i koristeći kozmetičke preparate renomiranih svetkih proizvođača, u mogućnosti smo da napravimo frizuru u skladu sa Vašim oblikom lica, ali i stilom.

Licencirani smo za rad sa M2A Bio Eskova organskim keratinom, koji pruža neverovatnu regeneraciju oštećene kose. Vaša kosa dobiće vrhunski tretman brazilskog feniranja, koji u potpunosti hidrira kosu i vraća joj prirodni izgled.

KOZMETIČKI SALON
Osim kose, kod nas možete zakazati tretman ulepšavanja i osvežavanja celog tela. Počevši od tretmana lica, mezoterapije ili anti age tretmana bez igala, pa sve do kavijar tretmana, koji zbog sličnosti kavijara sa epidermalnim ćelijama, veoma blagotvorno utiče na obnovu ćelija kože.

Koristeći najkvalitetniju šminku, naši profesionalni šminkeri ispuniće zahteve i oduševiti čak i najzahtevnije dame, koje će biti prezadovoljne svojim svečanim izgledom.

Dajte svojim grudima mladalački izgled i već danas zakažite tretman podizanja grudi na bazi mikronizovanog, blagog biljnog botoksa. Tu su i svakodnevni tretman depilacije voskom ili šećernom pastom, a specijalna ponuda je i usluga čupanja obrva koncem.

MANIKIR/PEDIKIR
Nikako ne treba zanemariti ni nokte! Rešavanje problema uraslih noktiju ili problematičnijh zanoktica, naša je specijalnost. Nakon što svojim rukama i nogama obezbedite zdrav izgled, možete ih ulepšati sjajnim dizajnom manikiranih noktiju.

MASAŽA I ANTICELULIT PROGRAM
Svakome od nas, potrebna je masaža, sa vremena na vreme. Naši mišići trpe veliki stres tokom čitavog dana na nogama, i stručni kontrolisani pokreti opustiće ih i regenerisati na pravi način, a miris eteričnih ulja koje koriste naši maseri, na kratko će vas preseliti u neke egzotične krajeve. Pored toga, pospešivanjem cirkulacije, sprečava se nastanak celulita, a postojeće masne ćelije se razbijaju i nestaju.

ONLINE SHOP – KOZMETIKA
Da biste i kod svoje kuće mogli imati negu kao i u salonu, preporučujemo da posetite našu Web prezentaciju womanizerstudio.com, i po veoma pristupačnim cenama naručite neki od kozmetičkih proizvoda, koje koristimo u našem salonu.

Komentari

Ostavite odgovor