Reptile Tattoo

Reptile Tattoo

Podaci

Omladinskog pokreta 10 Banatić , Novi Sad 062/165 37 47 http://www.reptiletattoo.com danilom021@gmail.com

O kompaniji

Od malih nogu sam voleo da crtam. Oduvek sam imao smisla za to – od raznih skica i crta polako se prelazilo na neke forme i likove. Dok je vreme letelo, umetnost je, skoro preko noći, postala konstantan deo mog života. Svaki dan se barem nešto moralo nacrtati. Ogromnu podršku sam imao od svih, i počeo sam da vidim umetnost kao svoj životni poziv. Angažovao sam se oko umetnosti, u nameri da nađem koji smer mi najviše odgovara i u čemu se nalazim.

Otkriće tetoviranja mi je donelo potpuno novu vrstu gledanja na umetnost. Mogućnost umetnosti na nečijoj koži mi je potpuno promenilo viđenje iste. Zainteresovan i ispunjen radoznalošću, upisao sam kurs za tetoviranje u Budimpešti (Mađarskoj). Nakon završenog kursa, sa novim znanjem i stečenim iskustvom, rešio sam da stvorim za sebe ime.

Od jednostavnijih tetovaža, vremenom su se ređale kompikovanije i komplikovanije. Svaki rad sam video kao izazov, a ja izazove obožavam. Svaki rad sam se trudio da uradim savršeno, sa obzirom na to, da sam perfekcionista. Godine i godine rada su mi bile dokaz da je tetoviranje moja ljubav. Stotine zadovoljnih klijenata i ogromna podrška kolega me samo više motiviše da budem još bolji.
Reptile tattoo vrši usluge tetoviranja poslednjih 5 godina.
Pridružite se i vi stotinama zadovoljnih mušterija.

– Profesionalno tetoviranje u prijatnoj atmosferi
– Prepravke tetovaža, sakrivanja tetovaža
– Dorade tetovaža
– Obrzavanje tetovaža

Uz priložene primere nekh od dosadašnjih radova, možete pogledati više na www.reptiletattoo.com.

Termini se zakazuju minimum dan, dva ranije, radi obezbeđivanja termina.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Pozdrav ! Na vratu imam istetovirano slovo A sad bih zeleo da to prepravim u ruzu ! Pa me zanima dal je to izvodljivo :-).

Odgovori