Fitnes centar Active Fitness Gym

Fitnes centar Active Fitness Gym

Podaci

Rableova 17 Zvezdara , Beograd 065/575 05 78 http://www.activefitness.rs info@activefitness.rs

O kompaniji

Active Gym & Fitness
Radi prevencije mnogih bolesti savremenog doba (hipertenzija, gojaznost, anksioznost, dijabetes, bolesti kičme i lokomotornog sistema..), a u cilju sprovođenja sto kvalitetnije fizičke aktivnosti, omogućili smo vezbačima koncept, koji na stručan i efikasan način omogućava da realizujete Vaše ciljeve.

Optimalni uslovi za rad
Taj koncept upravo podrazumeva rad u prijatnom ambijentu sa profesionalnom (LifeFitness, USA) opremom i stručnim kadrom tj. diplomiranim studentima više i visoke škole sporta, koji poseduju višegodišnje iskustvo.

Sertifikovani treneri
Posebno se akcentuje odnos između TRENERA i VEŽBAČA, iako je klub otvorenog karaktera, tj. vežbači realizuju svoje treninge, bez zakazivanja. To upravo podrazumeva da se sa svakim polaznikom, bilo da je reč o rekreativcu sa malo ili bez iskustva, kao i sa onim iskusnijima, obavi razgovor u cilju što boljeg upoznavanja, kako bi se pružili adekvatni saveti o modelu treninga, kao i o načinu ishrane.

Profesionalna LifeFitness oprema
LifeFitness je ideja koja je nastala pre više od četrdeset godina, a vizija je bila stvoriti drugačiju, savršenu fitness opremu. Danas, LifeFitness je vođa u svetu mašina za treninge snage kao i kardio opreme sa svojom proizvodnjom i distribucijom u preko 120 zemalja širom sveta. Na teritoriji Beograda, u moru fitness klubova i teretana, postoji svega 3 do 4 centra koja su kompletno opremljena LifeFitness opremom. Active fitness & gym je jedan od njih, i jedini u Vašem kraju.

Probni trening GRATIS
Uvek Vam je na raspolaganju probni trening, koji za cilj ima prezentaciju prostora i samog koncepta vežbanja.

Izrada ličnih programa
Ima za cilj da Vas nakon uvodnih treninga, na kojima se vrši edukacija (za manje iskusne vežbače), usmeri ka Vašem cilju na pravilan i bezbedan način. Programi su izrađeni isključivo ka pojedincu, tj. prema njegovim mogućnostima, i prate jedan mezo ciklus (mesec dana).

POKLON
Našu naklonost ka lepšem polu negujemo upravo tako što svaka polaznica u toku prvog meseca vežbanja dobija GRATIS program vežbanja.

Komentari

Ostavite odgovor