Army shop Urban Dart

Army shop Urban Dart

Podaci

Glavna 18 Zemun , Beograd 011/316 63 51
064/117 25 02
http://www.urbandart.rs urbandart@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
09:00
20:00
10:00
20:00
Ne
Radi

O kompaniji

Army shop Urban Dart možete naći na dobro poznatoj adresi u TC Zemunikum, gde Vas svakodnevno dočekujemo sa bogatom ponudom military, zaštitne i taktičke opreme velikog broja svetski poznatih brendova, sa posebnim akcentom na visoki kvalitet i dugotrajnost samih proizvoda. Kupovinom artikala u našem prodajnom objektu, dobijate 100-procentnu garanciju kvaliteta, funkcionalnosti i upotrebljivosti.

O NAMA – Na trenutnoj lokaciji poslujemo od 2005. godine, i od samog početka smo prepoznati kao veoma pouzdan partner od strane velikog broja pojedinaca, ali i organizacija povezanih sa pružanjem bezbednosnih usluga i obavljanjem dužnosti od javnog značaja.

Tu smo i ukoliko Vam je neophodan savet oko toga koji proizvod kupiti i kako ga bezbedno koristiti. Dobijate punu garanciju na kupljene proizvode, tako da bez brige možete uživati u rekreativnom ili profesionalnom bavljenju nekom borilačkom veštinom, ili jednostavno negovati military stil oblačenja.

PROIZVODI

• Replike mačeva i oružja; municija i pribor za održavanje

Veliki broj replika mačeva i sablji iz raznih istorijskih perioda, mahom su ručne izrade i od nerđajućeg čelika, posedujući na taj način izuzetan kvalitet i originalan izgled.
Za potrebe bavljenja nekom borilačkom veštinom ili treningom na strelištu, možete se odlučiti za neki od pištolja različitih kalibara, i u isto vreme odabrati i svu neophodnu opremu za održavanje cevi i kompletnog pištolja, kako bi vam što duže trajao.

• Noževi (kershaw, cold steel, linder, muela, boker, magnum, gerber),

• Lampe za lakše snalaženje u uslovima smanjenje i nepostojeće vidljivosti (maglite, streamlight, Nexrorch, led lenser …),

• Odeća i obuća, kožne jakne, torbice…

Veliki izbor različitih veličina i dizajna military opreme domaćih i stranih proizvođača, za svakodnevno nošenje, ali i specijalne opreme namenjene boravku u prirodi i otežanim uslovima.
Ponosni smo i na to što Vam možemo ponuditi izuzetno kvalitetne i dugotrajne pilotske kožne jakne od bizonske kože.

• Kamp oprema – šatori, vreće, starteri za paljenje vatre, čuture,…

• Pirotehnika – baklje, petarde, vatromet, strobovi, dimne bombe,.. kod nas možete nabaviti i najjaču kašikaru koja se legalno može upotrebljavati – crna udovica,

• Zippo upaljači, dodatna oprema,…

Kod nas, svako će naći nešto za sebe. Posetite nas i uverite se i sami!

Komentari

Ostavite odgovor