Tobacco shop Staki

Tobacco shop Staki

Podaci

Crnotravska 11 Voždovac , Beograd 069/181 09 76, 064/200 59 99 http://www.svezaduvanstaki.rs trgovinasalestaki@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
18:00
07:00
15:00
08:00
13:30

O kompaniji

Spadate u grupu uživalaca u dimu pravog duvana? Ne tragajte više! Svaki pravi cigareros zna da će kod nas naći sve što mu je potrebno za vrhunski užitak. U ponudi tobacco shopa Staki, nalaze pažljivo birani proizvodi, dostojni čak i najprobirljivijih među vama.
Godine iskustva i predanost ovom delu života mnogih ljudi, omogućile su nam status generalnog zastupnika Cubismo filtera, po veoma atraktivnim cenama.

NAŠA PONUDA
Svaki cigareros kod sebe mora imati bar neki od proizvoda naše prodajne ponude:
• Duvan
• Rizle
• Filteri
• Tabakere
• Mašinice
• Muštikle
• Upaljači

RIZLE
Svakodnevno slušamo vesti o poskupljenju cigareta, što dovodi do prelaska sve većeg broja današnjih pušača, sa cigareta na „motani duvan“. Između ostalog i zbog svoje cenovne pristupačnosti. Osim toga, samo motanje duvana u rizlu predstavlja svojevrsni ritual, koga mnogi nisu spremni da se odreknu.
Dakle, ukoliko ni vi ne želite da se odreknete ovog uživanja, nudimo širok izbor smoking rizli, renomiranih brendova: Moreno, Cartel i OCB.

DUVAN – VIŠE VRSTA
Za razliku od Amerikanaca, koji su u lisnom duvanu uživali još pre gotovo hiljadu godina, njegovi uživaoci u Evropi morali su da pričekaju Kolumbov dolazak u Ameriku i na Kubu, 1492. godine. Od tada, tržište krasi sve više vrsta duvana, kao i proizvoda, koji su uživanje u njemu samo još više upotpunjavali i činili boljim.
Za motanje ili za lule, na Vama je da odlučite, a mi smo tu da obezbedimo dobar izbor.

TABAKERE
Pravi, mali statusni simbol, ali i izuzetno praktične za zaštitu duvana i cigareta. Prave se za muškarce i žene, u najrazličitijim bojama, materijalima i oblicima. Vi, definitivno, zaslužujete jednu takvu, iz naše ponude, i mi garantujemo da u društvu nećete proći nezapaženo.

MUŠTIKLE
Neizostavni deo pušačkog pribora – muštikla. Kroz istoriju su predstaljale prava umetnička dela i pravljene su od plemenitih metala, slonovače… Praktične su, ali i estetski vrlo privlačne.
Korišćenjem muštikli, izbeći ćete gutanje komadića duvana, ali i neprijatni miris nikotina na prstima.
U našoj radnji, nalazi se muštikla, takvog dizajna, koji će Vas odmah privući. Jedna od njih sigurno čeka baš Vas.

KOD NAS NAĐITE JOŠ I…
Između ostalog, svratite do nas i ukoliko želite da se snabdete i dnevnom štampom, kafom i čajem. U svakom slučaju, želećete da nam dolazite svakog dana.

Radujemo se Vašoj poseti!

Komentari

Ostavite odgovor