Salon Venčanica Bell

Salon Venčanica Bell

Podaci

Jurija Gagarina 151a T.C. Piramida, lok. 115 Novi Beograd , Beograd 011/216 82 68
063/158 44 44
vencanicebell@gmail.com

O kompaniji

Salon Venčanica Bell

Salon Venčanica BELL – u Piramidi, Novi Beograd

Šivenje venčanica
Prodaja venčanica
Izrada venčanica
Iznajmljivanje venčanica
Slike venčanica
Najpovoljnije cene venčanica

Mogućnost porudžbine putem kataloga venčanica.

Nalazimo se u tržnom centru „Piramida“, na drugom spratu, lokal br. 115.

Komentari

Ostavite odgovor

27 komentara

koliko kostaju da se kupe vencanice 1,3 i 6?A koliko da se iznajme?

Odgovori

Cene se krecu od 25 do 30000 dinara,pozdrav.

Mene zanima dali mozda otkupljijete vencanice i po kojoj ceni jer ja imam jednu koja je jednom nosena pa bih je prodala
poydrav Jasmina

Odgovori

Na zalost ne otkupljujemo haljine,pozdrav..

Zdravo, ja ne mogu da se snadjem bas najbolje da nadjem vise vasih slika.. pa me zato interesuje jel mozete da mi posaljete neke slike vencanica za trudnice na mail..?
(Alexmartinfloyd@gmail.com)
Unapred hvala.

Odgovori

Interesuje me da li imate vencanice u prodaji do 30000 i da li mozete nekako da mi pokazete slike tih vencanica..Rado bih vas posetila ali sam daleko da dolazim a da ne kupim.. hwala unapred..

Odgovori

Obracam Vam se sa namerom da vas pitam koliko kosta iznajmljivanje vencanica, interesuju me cene od minimalne do maksimalne. Takodje ako mozete da mi kazete koliko unapred treba da se rezervise vencanica za probu i da li i koliko se naplacuje probanje iste.

Hvala unapred.

Odgovori

postovani,za cene se mozete informisati na nase brojeve telefona,trudimo se da budemo pristupacni..probe ne zakazujemo niti naplacujemo,posetite nas..pozdrav.

Postovani,
zanima me cena sivenja vencanica?
hvala

Odgovori

cena zavisi od modela za koji se odlucite i naravno od materijala,javite se da nam kazete sta bi ste zeleli pa vam mozemo reci cenu..pozdrav

Zelela bih da kupim vencanicu ali mi je budzet za haljinu 40.000 dinara. Da li imate vencanice koje kostaju toliko? Ne bih da iznajmim… Unapred hvala!

Odgovori

imamo haljina po toj ceni za prodaju..posetite nas!

Zanima me koliko kostaju vencanice sa slike 5 i 6

Hvala

Odgovori

cena tih haljina je 25000 dinara,iznajmljivanje,sa pratecom opremom,korekcijom i ciscenjem..posetite nas i uverite se smo povoljni i kvalitetni!!

mnogo su lepe vencanice!

Odgovori

hvala!!!

Koji model biste mi preporucili,imam uzan struk i jace kukove,i kolika bi bila cena iznamljivanja? Hvala…

Odgovori

zanima me cena iznajmljivanje vencanica imam veci struk malo sam punija pa me zanima koje su vam cene vencanice sa slike br 8,posalji te mi na moj mail cene ako nije problem…pozdrav

Odgovori

Martina,hvala puno na komplimentima,trudimo se…Zelimo ti sve najlepse!!!

Odgovori

Postovana Dragana,obzirom da ste naveli da imate uzan struk a jace kukove,preporucujemo vam korset,koji ce vam istaci struk i malo siru suknju,ili haljinu koja ce takodje istaci struk a blago padati i siriti se od kukova.Ako se vec niste udali,obzirom da Vam nismo blagovremeno odgovorili najbolje bi bilo da nas posetite i isprobate nekoliko modela!Veliki pozdrav!

Odgovori

Postovani,pitanja vezana za cene vencanica ne mozemo objavljivati,mozete nam ostaviti vasu mail adresu pa cemo Vam odgovoriti,ili nas mozete kontaktirati putem telefona ili nas posetiti i uveriti da smo najpovoljniji!Zelimo Vam sve najbolje!

Odgovori

Postovani,zanima me kako se krecu cene iznajmljivanja vencanica i koji model biste mi preporucili,imam uzan struk i jace kukove? Hvala.

Odgovori

Postovani,
Interesuje me cena iznajmljivanja vencanica sa visokim strukom, odnosno za trudnice?
Hvala

Odgovori

Zelim da vas pohvalim i preporucim svim buducim mladama,jer sam ja svoju vencanicu kupila kod vas i bila sam prezadovoljna.
Devojke su super usluzne i jako ljubazne,i moj dan vencanja je bio savrsen svima se dopala vencanice,a sto je najbitnije moj dragi je bio odusevljen mojim izgledom.Poslacu vam na mail par slikica pa moyete da ih okacite na sajt.Puno pozdrava.

Odgovori

sa slike 6 molim koliko kosta iznajmljivanje

Odgovori

Cao,interesuje me cena vencanica br.3 i br.9?Hvala.pozdrav.

Odgovori

Postovani,

Interesuje me cena iznajmljivanja vencanica sa niskim strukom (nesto poput modela sa slike 6)?

Molila bih Vas da mi prilikom odgovora na ovo pitanje, dostavite i mail adresu putem koje bih mogla da Vas kontaktiram i posaljem slike modela vencanica koje sam nasla na net-u i koje mi se jako svidjaju, kako bi ste mogli da mi kazete i neku okvirnu cenu njihove izrade.

Srdacan pozdrav.

Odgovori