Zlatara Topalović

Zlatara Topalović

Podaci

Bulevar Kralja Aleksandra 192 Zvezdara , Beograd 011/242 14 54
http://www.zlatartopalovic.rs office@zlatartopalovic.rs
ponutosrečetpetsubned
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
20:00
10:00
16:00
Ne
Radi

O kompaniji

U ZLATARI TOPALOVIĆ možete naći najfinije komade nakita, koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse. Stručna obrada, nove tehnologije i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 45 godina, i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakita, koji parira svetskim trendovima.

Pred Vama se otvara čitava paleta raskošnih modela izuzetno dizajniranog nakita, od tradicionalnog i konzervativnog do modernog, trendi i nesvakidašnjeg, prilagođeno svim prilikama i dostupno svima.

Zastupljene su sve vrste nakita ručne i mašinske izrade:

– prstenje – posebno izdvajamo kolekciju vereničkog prstenja sa dijamantima. Široku paletu prstenja zahtevnije izrade sa ručno fasovanim dragim, poludragim kamenjem, biserima i cirkonima do diskretnijih modela sa jednim kamenom.

– naušnice – od ekskluzivnih minduša sa dijamantima, poludragim, dragim kamenjem i biserima do diskretnijih varijanti u belom ili žutom zlatu sa cirkonima ili bez kamenja.

– ogrlice i lanci – od svečanih dijamantskih do cirkonskih najrazličitijih izrada i dužina, kao i široku paletu bisernih ogrlica (fresh water cultured pearls) visokog kvaliteta i prelepe palete boja.

– narukvice – od klasičnih modela standardne izrade, preko čvrstih i masivnih, do onih modernijih cirkonskih varijanti, ili u kombinaciji sa kaučukom

– privesci – sa dijamantima, poludragim kamenjem, biserima, ili pečenim emajlom, i to u belom, žutom, roze zlatu, kao i kombinaciji ovih boja. Nezaobilazan je dečiji program u kombinaciji zlata sa pečenim emajlom u boji, ili kaučukom.

– širok asortiman brilijantskog vereničkog prstenja u belom ili žutom zlatu za one koji su se odlučili da svoju lepšu polovinu zauvek zadrže uz sebe, kako tradicionalnijeg tako i modernijeg dizajna, uključujući i prirodno kamenje najfinijeg kvaliteta.

– preko pedeset modela burmi, isključivo ručno rađenih, od čuvenih engleskih, preko burmi u tri boje zlata, do modernih četvrtastih, ili masivnih burmi od belog zlata sa brilijantima. Po želji, svaki model može biti anatomski oblikovan iznutra, i imati gravuru sa unutrašnje strane.

Pored burmi, nudimo izuzetan izbor kompletnog nakita za venčanja, od elegantnih ogrlica, preko narukvica i naušnica, do dugmadi za košulje i šnala za kravate…

Takođe Vam je na raspolaganju širok asortiman srebrnog nakita, kao i nakita od čelika, u kombinaciji sa dijamantima, poludragim kamenjem, koralima, i pečenim emajlom u boji, a za one sa istančanijim ukusom, koji prate svetske trendove, tu su i poznati svetski brendovi
TI SENTO, NOMINATION, PANDORA, MISAKI, BOCCADAMO, COMETE… sa kolekcijama koje radoznale izazivaju svojim dizajnom, a pravim ljubiteljima oduzimaju dah.

Veoma je bitno napomenuti da vršimo usluge popravke nakita, otkupa zlata, izrade po narudžbini (uz stručne konsultacije naših majstora), održavanje nakita, kao i bezbolno bušenje ušiju…

Ono što jeste sigurno je to da u zlatari Topalović možete pronaći svaki detalj koji će pomoći u kreiranju vašeg imidža. I više od toga, sasvim sigurno ćete biti iznenađeni komadima nakita koji prevazilaze Vaša očekivanja. Uz ljubazno osoblje i stručne savete pronaći ćete nešto za sebe, ali i za poklon po kojem će Vas sigurno pamtiti.

Pogledajte našu Facebook stranicu

Pratite nas na Instagramu – @zlataratopalovic

Čekamo Vas…
Sa poštovanjem,
Vaša zlatara Topalović

Komentari

Ostavite odgovor