Apartmani Roganović

Apartmani Roganović
od 30€

Podaci

Jovanke Jeftanović BB Naselje Đurkovac , Zlatibor 064/881 47 78, 064/881 47 79 http://www.apartmani-roganovic.com uros.interduopetrol@gmail.com

O kompaniji

Čist vazduh, prelepa priroda i savršen mir su oduvek privlačili ljude i predstavljali sinonim za pravi opuštajući odmor, daleko od gradskih gužvi i svakodnevnog stresa.

A ako sav taj mir možete osetiti u potpunom komforu ispijajući kafu ili neko omiljeno piće na velikoj prostranoj terasi sa predivnim pogledom na čistu prirodu i zelenilo, onda su Apartmani Roganović na Zlatiboru najbolji izbor za Vaš odmor.

Doživite nešto novo u prirodnom opuštajućem ambijentu luksuznih Apartmana Roganović i zamenite na trenutak lavirinte mesta u kojima živite, sa mirom i prirodnom ravnotežom našeg okruženja, a uz koje ćete naći savršeno utočište za beg od svakodnevnog ubrzanog života.

Apartmani Roganović se nalaze na oko 600 metara od centra Zlatibora u neposrednoj blizini restorana „Miris Dunja“, u naselju Đurkovac. Objekat je nov i kompletno luksuzno namešten, i sa zasebnim velikim parkingom za goste.

Kvalitet kojeg potvrđuju gosti, kao i ugodna i opuštena porodična atmosfera, čine apartmane Roganović mestom koje će Vašem toliko potrebnom odmoru dati maksimum, zadovoljavajući sve Vaše potrebe.

APARTMANI
Svaki pojedinačni apartman u Vili Roganović nudi komforan i luksuzan odmor, u potpunom osećaju slobode u prostranoj spavaćoj sobi sa bračnim krevetom, kompletno opremljenoj kuhinji sa trpezarijom te dnevnom sobom sa krevetom na razvlačenje, a o samoj urednosti apartmana brine kućepaziteljka (pospremanje apartmana, zamena posteljine i peškira).

Ako ipak ne možete bez današnje tehnike i interneta, svaki apartman je opremljen kablovskom televizijom sa po dva uređaja, jedan u dnevnoj sobi i jedan u spavaćoj, te besplatnim bežičnim internetom.

Komentari

Ostavite odgovor

Jedan komentar

Postovani,
zanima me cena apartmana u avgustu, 10 dana, za cetvoroclanu porodicu.

Odgovori