Ellena dekoracije

Ellena dekoracije

Podaci

Stari Grad , Beograd 064/218 46 86 http://www.ellenadekoracije.com office@ellenadekoracije.com

O kompaniji

Agencija Ellena Dekoracije se bavi dekoracijom svečanosti, biodekoracijom enterijera i eksterijera i održavanjem biljaka.
Kod nas možete naručiti cvetnu dekoraciju svih vrsta svečanosti.

Sa zadovoljstvom ističemo program dekoracija svadbenih veselja, gde osim cvetne dekoracije svečane sale, kuće, dvorišta, automobila, bidermajera nudimo i veliki izbor prateće opreme. Cvetići za rever, narukvice za kićenje svatova, poklončići za goste, mašnice za salvete, korpe sa svežim laticama ruže, ukrasi za kosu od svežeg cveća ili mašne od satena i tila samo su deo naše ponude kojom ćemo ulepšati Vaš veliki dan. Kod nas možete iznajmiti staklene vaze u više oblika, stalke za cvetne aranžmane, svadbeni luk…

Ukoliko želite da boravite u prijatnom i lepo dekorisanom ambijentu, za Vas vršimo izradu idejnih rešenja, ozelenjavanje i održavanje biljaka u eksterijeru, rekonstrukciju postojećeg zelenila, opremanje enterijera biljnim materijalom i održavanje biljaka u enterijeru.
Kod nas možete naručiti ekskluzivne poklon korpe i bukete koje dostavljamo na dogovorenu adresu.

Komentari

Ostavite odgovor

5 komentara

Divno što ste osvanuli na svetskoj mreži! Nežni tonovi i jednostavan ED logo odaju sigurnost i ozbiljnost. Samo i ja mislim da fale fotke enterijera bar koji ste radili…Divan sajt! Sami ste pravili? Uskoro će firmica da raste… verujem.

Odgovori

Divna prezentacija, aranzmani odisu otmenoscu i stilom.

Hvala puno na pohvalama i sugestijama, uskoro ce sajt izgledati jos bolje!

Odlicna internet prezentacija

Odgovori

Ne bih ja tu nista dodavala… sve je lepo predstavljeno sta nudite :)
Opis delatnosti je dug dovoljno da predstavite lepezu svojih usluga i odate utisak ozbiljne firme a opet dovoljno kratak za ovu formu oglašavanja koja treba da zainteresuje ali ne i da optereti. Slicice su jasne, lepih i neznih boja kakva svadbena veselja i treba da budu, jedino biste mogli ubaciti i neku slicicu za dekoraciju biljnim materijalom kao reklamicu i za taj deo usluga (ljudi vole da vide kako nesto izgleda).
U svakom slučaju ostavlja utisak!!!!!!!!
Pozz

Odgovori