Tapacirani nameštaj Padrino Ideale

Tapacirani nameštaj Padrino Ideale

Podaci

Stefana Kneževića 7B Ugrinovci , Beograd 060/563 23 23 https://www.facebook.com/profile.php?id=100011043271058 padrinoideale@gmail.com
ponutosrečetpetsubned
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
08:00
16:00
Ne
Radi
Ne
Radi

O kompaniji

Zadivite prijatelje i sve goste, uživajte u trenucima odmora na svom dvosedu ili čitajući knjigu u omiljenoj fotelji. Često nije bitan samo oblik nameštaja, već i materijal kojim je pokriven. Tu na scenu stupamo mi!

O NAMA
Firma Padrino Ideale poseduje bogato iskustvo u radu sa tapaciranjem nameštaja i u stanju je da odgovori čak i željama najzahtevnijih klijenata. Nalazimo se u Ugrinovcima, ali uspešno poslujemo sa klijentima iz svih delova grada.
Naš tim čine iskusni profesionalci sa godinama iskustva u struci. Praćenjem zahteva tržišta, konstantno se usavršavamo kada je u pitanju kvalitet naših usluga i svakome od Vas ponudićemo vrhunsko zadovoljstvo proizvodom, uz veoma atraktivne cene. Uverite se i sami!

NAŠA PONUDA

-TABUREI
U sve više dnevnih boravaka, dečijih soba, ali i čekaonica i igraonica za decu možete videti malene taburee u raznim bojama i oblicima. Nama se možete obratiti sa željama i predlozima o obliku i dezenu taburea, a mi ćemo se truditi da u dogovorenom roku izradimo proizvod. Tabure može biti pokriven štofom ili eko kožom u velikom broju boja, odluka je na Vama. Bilo da želite svojoj deci da obezbedite originalan enterijer u sobi ili da dragoj osobi želite pokloniti crveni tabure u obliku srca, odlučite sami.
Ukoliko već imate tabure, koji se oštetio donesite ga nama, i mi ćemo ga brzo i povoljno reparirati tako da nećete ni primetiti da je bio oštećen.

-TAPACIRANI NAMEŠTAJ
Sigurno je da u svom stanu imate barem jedan komad starog tapaciranog nameštaja, koji ne želite da bacite. Imamo odličnu vest za vas! Sa uspehom i uz veliki broj zadovoljnih klijenata, bavimo se reparacijom starog tapaciranog nameštaja uz izuzetan odnos cene i kvaliteta. Pored toga, izrađujemo potpuno novi, tapacirani nameštaj, u svim bojama, oblicima i stilovima. Imamo odličnu saradnju sa restoranima, hotelima, motelima, splavovima, kafićima.

-STOLIČARKE I PODMETAČI
Leto je počelo! Izvadite svoje baštenske klupice i stolove i opremite ih našim podmetačima i stoličarkama, za mnogo prijatnih letnjih večeri u bašti. Na Vama je da nam dostavite dimenzije i odaberete željenu boju materijala, a na nama je sve ostalo.

-PRESVLAČENJE AUTO SEDIŠTA
Ne sviđa Vam se fabričko sedište automobila ili je već toliko istrošeno i pocepano da vapi za promenom, donesite ga kog nas i odaberite materijal u koji želite da presvučete auto sedišta. Crno, crveno ili u boji automobila, samo kažite!

Očekujemo Vas!

Komentari

Ostavite odgovor