Selidbe i transport Ivana Transport

Selidbe i transport Ivana Transport

Podaci

Nehruova 51A, lokal 88 Novi Beograd , Beograd 011/217 88 68
063/238 890, 063/195 77 10
http://www.ivanatransport.ser.rs ivanatransport@gmail.com

O kompaniji

Ivana transport je firma koja se bavi transportom, kao i unutrašnjom i međunarodnom špedicijom. Imamo dugogodišnje iskustvo u oblasti transporta, prevoza, pakovanja, montaže, demontaže, odnošenja stvari na deponiju, skladištenja…

Posetite nas i na Facebook-u: Selidbe Ivana Transport
Radno vreme: 00-24h

Ivana Transport vrši sledeće usluge:
– selidbe,
– međunarodne selidbe,
– utovar, prevoz, istovar,
– montaža i demontaža nameštaja,
– prevoz specijalnih tereta (kasa, klavira, sefova, bankomata…),
– odvoz starog nameštaja i nepotrebnih stvari.

Naša firma obavlja za Vas i prevoz specijalnih tereta kao što su klaviri, kase, sefovi, bankomati… U zavisnosti od vrste transporta, u ponudi imamo kamionski i kombi prevoz. U cenu međunarodnog transporta ili špedicije uračunata je demontaža/montaža nameštaja, prevoz, pakovanje stvari…

Naše profesionalno osoblje stoji Vam uvek na raspolaganju. Ukoliko prostor u koji bi trebalo da se uselite još nije spreman, Ivana transport obaviće za Vas skladištenje stvari. Sve nepotrebne stvari takođe prepustite nama jer mi obavljamo i uslugu odnošenja stvari na deponiju.

Međunarodne selidbe
Ivana transport se pored navedenog bavi i međunarodnim selidbama ka svim svetskim destinacijama i obrnuto. Međunarodne selidbe obuhvataju pripremanje kompletne dokumantacije neophodne za međunarodnu špediciju, skladištenje robe po potrebi, kao i prevoz robe drumskim, železničkim, vodenim i avio prevozom.

Međunardone selidbe obavljamo veoma profesionalno, brzo i kvalitetno po najpovoljnijim uslovima. U zavisnosti od vrste robe raspolažemo i vozilima različitog gabarita koja su posebno opremljena za međunarodne selidbe.

Profesionalno i u najkraćem roku izaći ćemo u suret svim zahtevima klijenata.

Pozovite nas!

Komentari

Ostavite odgovor